tisdag 15 september 2009

dan före dagen avfärd

Photo: PerH Eles
Imorgon onsdag reser flertalet av spindelgångsteamet ut till Tjörn igen, de flesta för att sova av sig onsdagen samt vakna upp på plats inför torsdagen då vi kör igång på riktigt, så håll utskick efter nya himmelska porträtt utifrån Tjörn och dess platser vilka vi kommer att bruka till fullo i ungefär 5 dygn.
Idag som igår kan man säga, kommunikationen i centrum, frågor som hur vi ska få med oss alla och oss själva till inspelningsplats ligger som gammalt stek os i fläkten från igår och jag kan inte erinra mig om att det skulle kunna finnas något som lockar mer än dessa, om än idiotiskt självklara, administrativa frågor denna ljumna sensommardag, hm...
Under veckan kommer vi så sakteliga börja presentera detta filmteam, som gör det faktiska möjligt genom ett enträget engagemang och förståndigt val. Vad detta teamet bär upp gemensamt är inte en haute couture kreation från han i vit med svarta bågar, utan åldern i alla fall utom möjligen ett. "Bowlingbarnen" kommer få uppleva offentligheten först, främst för att det redan finns något författat om dem. Spindelbloggen springer imorgon upp nya skavsår, då dagens litteratur/inlägg redan hunnit stelna till en varig skorpa.
Bilden: Pojken (John Norell), den enda av våra skådespelare som inte kommer närvara under helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar