fredag 28 augusti 2009

Det går bra nu

Photo: PerH Eles
Snart blir det, efter många om och men helgledigt tills på söndag för hela spindelgångs teamet. Det har varit en drös av svarta nätter som betats av under den gångna veckan och hela teamet har presterat på en abnormalt högnivå, praktiskt taget genom hela ledet från skådespelare till vår kära catering/restaurang, Kylen!
Gårdagen blev liksom de andra nätterna en lång historia, givetvis med ett fulländat och estetiskt vackert resultat, men som i sin iver att nå perfektion näst intill fick avbrytas, då solen så sakta började skära fram fredagsmorgonen och dennes klarhet i from av ljus.
Dagen har till skillnad från dessa, de tidigare nätterna varit kort. Detta har nog mer att göra med att skådespelare lämnat set för att prestera på annat håll än något annat. Dock inte utan att hinna med att ta en bild innan avresa till ny destination.
Efter en tid av spekulationer här på set har nu den sista och fundamentala tråden i Spindelgången tillsats, läkaren. Håll utskick här på bloggen eller i dagspress och kvällspress om vem denne prominente skådespelare kan vara...
Spindelgången hälsar dig och helgen välkommen.
Skjorta_Weekday_GBG

1 kommentar: